Barion Pixel Skip to main content

Hummusz csípős csicseriborsóval és tahini szósszal

  • Fanan hummusz
  • Fanan csípős csicseriborsó
  • Fanan tahini szósz
  • Fanan chiliszósz / Fanan csípős korianderszósz
  • Fanan Primum 100% extraszűz olívaolaj
  • Pirospaprika fűszer
  • Petrezselyem / koriander
  • Fanan pita

A krémes Fanan hummuszt szépen, körkörös mozdulatokkal terítsd szét a tányéron, tedd a csípős csicseriborsót a közepére, nyomj rá Fanan tahini szószt, szórd meg díszítésként pirospaprikával, majd locsold meg Fanan Primum 100% extraszűz olívaolajjal. Végül fűszerezd frissen aprított petrezselyemmel vagy korianderrel. Tálald 2 darab Fanan pitával és Fanan chiliszósszal vagy csípős korianderszósszal.